Over mij

Mijn naam is Linda Schrieken, moeder van 2 kinderen en ik woon samen met mijn vriend in het dorp Winkel.

Ik ben al 25 jaar  werkzaam in de zorg, waarvan de laatste 12 jaar in de kraamzorg. Na geruime tijd voor verschillende grotere kraambureau’s te hebben gewerkt, heb ik nu gekozen voor de zorg die alleen kleinschalig gegeven kan worden.  Ik kan op deze manier meer persoonlijke aandacht geven, flexibiliteit en ruimte bieden voor uitgebreidere kraamzorg en daarom ben ik in 2016 gestart als zelfstandig kraamverzorgende.

Ik doe waar ik echt goed in ben namelijk: voor mensen zorgen, met mijn nuchtere, Westfriese instelling. Het vak kraamverzorgende is mij op het lijf geschreven. Ik bied zorg vanuit mijn hart afgestemd op jouw behoeftes en wensen…

Met name mijn werkzaamheden in de regio’s Haarlem en Amsterdam, hebben mij heel veel ervaring gebracht in verschillende gezinnen, samenstellingen en culturen.

Specialisatie:

De laatste 2 jaar combineerde ik de kraamzorg met werken in het Bevalcentrum van het ziekenhuis, waar ik al vele soorten bevallingen heb mogen ondersteunen en begeleiden. Op het gebied van acute verloskunde ben ik goed geschoold!

Naast mijn gedane opleiding, kennis en ervaring  vind ik het erg belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en om te investeren in kwaliteit, dus volg ik  cursussen op het gebied van borstvoeding, EHBO, vroeg signalering en extra scholingen. Niet alleen in het belang van mijzelf, maar ook voor jullie als kraamgezin.logo5

In het jaar 2017 heb ik de opleiding voor NATUURLIJKE KRAAMZORG afgerond, het is een mooie aanvulling voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook de verdieping en de mogelijkheden die Natuurlijke Kraamzorg kan bieden voor jullie als gezin. Mocht daar de wens naar zijn. Het verdiepingsjaar, 2e opleidingsjaar , voor de natuurlijke kraamzorg heb ik in 2018 gedaan.

Ik ben ingeschreven bij het NBVK  (Nederlandse Beroepsvereniging Van Kraamverzorgende), bij het Register Algemene Natuurlijke Kraamzorg, en in het kwaliteitsregister van Kenniscentrum Kraamzorg (KcKz). Dit kwaliteitsregister stelt strenge eisen op het gebied van bijscholing en vakbekwaamheid.

foto-baby-diya-e1458746707691

logo kckz